שאלה דחופה..........................

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/07/2016 | 19:56 | מאת: טליה

סובלת מטינטון דו צדדי.כרגע סובלת מדלקת בכף היד עקב פגיעת מאמץ טראומתית.לפני כשעתיים מרחתי שמן רוזמרין על כף היד ללא ערבובו עם שמן בסיס.אחרי כרבע שעה התחלתי להרגיש רע מאוד לחץ בראש מאחורה וחולשה.שטפתי את היד מהר.אך ההרגשה נמשכת וגם הטינטון התגבר קצת.הבנתי כררגע מקריאת חומר על השמן שהשמן הזה יכול להיות מסוכן כי הוא משפיע על מערכת העצבים.הייתכן התגברות טינטון קבועה משמן רוזמרין שמרחתי(אני מעריכה שכרבע כפית לא יותר..)והאם שמנים אתרים אסורים על הסובלים מטינטון? אשמח לתשובה ושבת שלום

15/07/2016 | 08:25 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום טליה לדעתי שמן רוזמרין לא אמור להשפיע על הטנטון. הריכוז בדם מזערי . אם כי ברפואה אין 100%. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)