צפצוף באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/07/2016 | 08:52 | מאת: יערה

שלום, בת 33 בריאה בדר"כ. מזה כ-10 אם לא יותר אני שומעת באוזניים צפצוף אבל זה לא מפריע לי ואני בכלל לא מרגישה בזה. אציין כי לפני כשנתיים ביצעתי בדיקת שמיעה פלוס אולטראסאונד עורקי צואר פלוס MRA מח עקב שמיעת הדופק באוזן שמאל והכל יצא תקין ב"ה. היום בבוקר התעוררתי עם צפצוף באוזן שמאל (בנוסף לצפצוף אותו אני רגילה לשמוע) פלוס תחושה שהאוזן סתומה.זה כך כבר כמה שעות. האם זה מעיד על בעיה כלשהי וצריך להיבדק או להמתין שיפסיק? האם זה מצריך בירור דחוף? התורים לרופא הם בטווח של חודש.... קראתי שיכול להעיד על בעיות בל"ד או בזרימת הדם למח? היתכן?אציין שאני אחרי לידה. תודה

15/07/2016 | 09:25 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יערה אטימות פתאומית באוזן דורשת ברור דחוף כולל בדיקת שמיעה דחופה דבר שניתן לבצע במסגרת מיון של בית חולים . זאת מאחר ויש לברר אפשרות ללקוי שמיעה פתאומי אשר ככל שמקדימים הטיפול בתרופתי בו יש סכוי טוב יותר להחלמה. ברב המקרים מקור הבעיה לא מדאיג . עפ"ר וירוס, אבל הדחיפות היא כדי לשפר יעילות הטיפול. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)