טינטון ותרופות נוגדות דלקת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/07/2016 | 22:36 | מאת: טליה

סובלת מטינטון כרוני.כרגע סובלת מדלקת בשורש כף היד.ידוע לי שתרופות נוגדות דלקת לא סטרואידיות לא אפשריות לסובלים מטינטון. האם יש משהו שכן ניתן לקחת?והאם גם משחות לעיסוי העור לא מומלץ לקחת?(כי הרי הן מאותה קבוצה) אני סובלת מכאבים וטראומיל משחה הומאופטית לא עוזרת לי:(לתשובתך אודה.

11/07/2016 | 15:11 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום טליה אכן נוגדי דלקת לא סטרואידלים עלולים להחמיר ואף לגרום לטנטון. יחד עם זאת חשובה כמות החומר. לדעתי הכמות המזערית הנספגת מהמשכות פחות משפיעה . גם אספירין עלול לגרום או להחמיר טנטון, אך הכמות הקטנה של המקרופירין או הקרטיה בד"כ לא מחמיר טנטון. בברכה ד"ר בן דוד

11/07/2016 | 15:14 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

לגבי תרופות אחרות לבעית הפרקים יש להתיעץ עם הרוימטולוג ולבדוק בתופעות הלוואי ובאיזה אחוזים הן קיימות . יש על כך מידע גם באינטרנט.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)