לגבי טנטון וסחרחורות מצטער מרק' על אורך השאלה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/07/2016 | 22:35 | מאת: לירון

דר שלום רב, עפ הבנתי,טנטון באוזניים לא יכול לגרום לסחרחורות או ורטיגו או תזוזה של קריסטלים מהאוזן בתנועות חדות ,נכון? -אם זה כך -אני עומד לטוס לפארק שעשועים בחול ומאוד חושש שמשום מה תיהיה תזוזה של קריסטלים מהאוזן להבדיל מסחרחורת חד פעמית שיכולה לעבור ללא צורך בBBPV. מהם הסיכויים שלי לזה שתיהיה תזוזת קריסטלים?האם אני יכול לעשות משהוא למנוע את זה חוץ מלא לעלות על אף מתקן?כשהייתי קטן לא היו לי בעיות כאלו כלל,ומזה שנים רבות לא הייתי בפרק שעשועים ולכן אני דואג כעת,בנוסף אני לא מרגיש ככ טוב בטיסות מבחינת שווי המשקל שלי ואני יכול להסתובב פעם אחת סביב עצמי ולחטוף סחרחורת קלה,אבל שוב,כך היה גם כשהייתי קטן,חוץ מהטנטון ותסמונת של TMJ שיש לי כעת (לא בעיה של הדיסק רק השרירים שם תפוסים באופן כרוני). מה אתה ממליץ לי לעשות ואם תוכל גם לכתוב לי תשובה לשאלה הראשונה.

04/07/2016 | 21:31 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לירון אין כל מניעה לטוס. זה לא אמור להחמיר טנטון וגם לא סחרחורות כולל ממדור BPPV. בברכה ד"ר בן דוד

05/07/2016 | 14:53 | מאת: לירון

דר שלום, בשאלתי הראשונה התכוונתי לסחרחורת וורטיגו בעלייה על מתקני שעשועים לא לטיסה... תודה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)