עמוד שידרה צווארי + טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/07/2016 | 18:38 | מאת: מוטי

ד"ר שלום. מזה כחודשיים יש לי זרמים בשתי הידים לאחר התיעצות עם אורטופד נשלחתי לסיטי עמוד שידרה צווארי, בסיטי התוצאות הראו בלטים כמעט בכל הדיסקים בעמוד שידרה הצווארי במקביל יש לי ציפצופים קבועים בשתי האוזנים ושומע אותם בעיקר בשעת דממה הצפצופים החלו יחד כאשר החלו הזרמים בידים ,לשאלתי האם יש קשר בין עמוד שידרה צווארי לציפצופים באוזנים. לתשובתך אודה.

04/07/2016 | 21:28 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מוטי די נדיר טנטון על רקע הפרעה בעמוד שדרה, אך אפשרי .הפגיעה במנגנון של לחץ על כלי דם או הפרעה סימפטטית עם כווץ כלי דם. בעבודה שבוצעה בעבר על טיפול בדיקור סיני בטנטון. רק במקרים עם טנטון ממקור צווארי עזר טיפול זה. אולי כדאי לנסות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)