טינטון וכאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/06/2016 | 00:06 | מאת: חנה

דר שלום אני סובלת מטינטון במשך שנה וחצי ולפני שבוע החלו לי כאבים באוזניים ומין לחץ כזה שבא והולך... אני חושבת שזה בגלל שהכלבה שלי צווחה לידי בקול גבוה כמה פעמים... ממה זה נובע? נפגעו לי האוזניים עוד יותר? האם זה יחלוף? יש לכאבים וללחץ פיתרון?

30/06/2016 | 11:14 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום חנה אני לא מוצא קשר בין כאבי אוזניים והרעש שציינת . יתכן קשר למפרק הלסת שמצבים מסוימים גורם לכאבי אוזניים וכן יש שכיחות רבה יותר של טנטון. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)