יש לי טינטון בשתי האוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/06/2016 | 15:32 | מאת: נהוראי

שלום אני בן 14 לפני כמה ימים התחיל לי צלילים בשתי האוזניים ותחושה שזה "מתפשט על המוח" כשיש שקט זה משגע אותי מה אפשר לעשות?

26/06/2016 | 07:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נהוראי האם זה היה לאחר חשיפה לרעש חזק? בכל מקרה יש להמנע מחשיפה לרעש. לבדוק בהקדם שמיעה ועם התוצאות להתייעץ עם רופא אאג . אם הסיבה לא ידועה לפנות מיד לרופא המשפחה. בברכה ד"ר בן דוד

26/06/2016 | 13:29 | מאת: נהוראי

לא אבל אני רוב הזמן באוזניות שומע שירים לא בעוצמה חזרה ולפני כ חודש עשיתי בדיקת שמיעה שזה צינור אוסטכיוס היה לי סתום בלי טינטונים הוא כבר סתום כמעט שנה ורק לפני שבועיים התחיל לי הטינטונים זה משגע אותי עם כדורי שינה אני לא נירדם...

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)