נטיה לסחרחורת ושייט בים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/06/2016 | 20:51 | מאת: יעקב

שלום רב בן 59 סובל במשך שנים רבות וסחרחורות תקופתיות המגיעות ונעלמות לאחר חודשיים שלושה. אני מאוד מעוניין להצטרף לקרוז אך חושש מאוד בגלל נטייתי לסחרחורת. שמעתי סיפורים מסמרי שיער על בעלי נטייה וסחרחורות שבילו כל השייט במירפאת הספינה. שאלתי היא - האם כדאי לקחת סיכון? האם יש תרופות שאותן אוכל לקחת או כמניעה או במקרה של סחרחורת בזמן השיט? תודה מראש.

23/06/2016 | 14:29 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יעקב סחרחורות תקופתיות לא מרמזות על מחלת תנועה. איך אתה הייתה על קרוסלות או בנסיעות ? אם יש סחרחורת במצבים אלה יש כדורים שרופא המשפחה ייתן למצב של מחלת ים בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)