סחרחורת לאחר דלקת בגרון ובסינוסים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/06/2016 | 09:37 | מאת: אסתר

הבת שלי חלתה בדלקת בסינוסים כחודש . לאחר משטח גרון קיבלה אנטיביוטיקה לשבוע . סובלת מסחרחורת גם בישיבה והליכה . הלכה לרופא אף אוזן גרון טען שיעבור לבד כבר חודשיים אחרי עדיין סובלת . איזה התמחות או רופא מומלץ ללכת והאם ישנו פיתרון לבעייה . תודה אשמח לייעוץ .

23/06/2016 | 14:26 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אסתר. כדאי בדיקת מומחה לסחרחורת אא"ג או נוירולוג. כדאי גם בצוע בדיקת שמיעה שמרמזת על מצב המערכת הווסטיבולרית .יתכן שמחלה וירלית תתחיל תהליך של הצטננות וגם תפגע במערכת הווסטיבולרית בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)