טינטון מלווה בסינוסיטיס

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/06/2016 | 23:19 | מאת: מאי

שלום אני בת 23. בחודשים האחרונים אני מרגישה תסמינים של: ליחה מרובה המדיפה ריח, כאבים בפנים, ירידה בחוש הטעם, תחושה על אטימות באף (אך האף לא סתום ואין כמעט נזלת), אטימות קלה באוזניים וטינטון באוזן ימין. הטינטון נשמע כצליל מתמשך בתדר גבוה ומורגש מאוד כשאני נמצאת בסביבה שקטה. לאחרונה עשיתי בדיקת רנטגן והממצא היה "נפיחות הרירית בסינוסים המקסילריים דו צדדי". הרופאה אמרה שזה סינוסיטיס ונתנה לי טיפול אנטיביוטי של אוגמנטין למשך שבוע. השאלה שלי היא בקשר לטינטון- האם הטינטון קשור לסינוסיטיס? האם הוא עתיד לחלוף עם הטיפול? הוא פשוט משגע אותי... תודה

12/06/2016 | 22:48 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מאי לא כתבת אם עברת בדיקת שמיעה וטמפנומטריה. בכל מקרה אם יש לקוי שמיעה אפילו ממקור אוזן תיכונה שיכול להיות קשור בסינוזיטיס תיתכן לעיתים תחושת טנטון שבמצב תקין לא היה נשמע. מכל מקום תשובה יותר מדויקת תיתכן עם תוצאות בדיקת השמיעה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)