טינטון מתופעת לוואי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/05/2016 | 10:31 | מאת: רן יעקב

שלום אני בן 26 ואני סובל מדלקת פרקים שיגרונית , ומטופל עם פלקווניל plaquenil לאחר 3 חןדשים עם הכדורים האלו התחיל לי טינטון באוזן ימין... ורק כשבוע לאחר התחלת הטינטון הפסקתי עם הכדורים. השאלה היא האם הטנטון יחלוף כשהפסקתי עם הכדורים? הבנתי שהטנטון זה תופעת לוואי של הכדורים.. תןדה רבה לעונים!

02/06/2016 | 12:04 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רן יש סיכוי שיחלוף אך אין אפשרות לתת מידע מדויק על כך. מאחר ויש גורמים שונים שיכולים להשפיע על סיכוי זה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)