סחרחורת לא מובנת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/05/2016 | 07:41 | מאת: רוי

דר שלום רב ב 4 ימים האחרונים יש לי כאבי ראש מאחור ( מהם אני סובל שנים) התבצע סיטי מוח יצא תקין ביולי יש לי eeg, מה שכן יש לי תוספת של סחרחורות מעין איבוד שיווי משקל קל כולל כאבי אוזניים ותחושה של הרדמות בלסת שמאל וכאבים. משהו מוזר שלא חוויתי אף פעם. האם לדעתך עלי לגשת למיון להבדק? אם לא מה לדעתך חכולים להיות הטריגרים לתופעות? תודה רבה

27/05/2016 | 10:45 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רוי תחושת ההרדמות ובלסת והכאב באוזן כשאוזניים תקינות יתכנו על רקע בעיה במפרק לסת תחתונה או בשניים תחתונות אחוריות מאותו צד. כדאי להבדק אצל רופא פה ולסת . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)