סחרחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/05/2016 | 03:16 | מאת: אביטל

שלום דר, בשלוש שנים האחרונות נחבלתי פעמיים בראשי מאז סובלת מסחרחורות, תחושת שריפה בקרקפת וכאב באיזור הגבה. לאחר החבלה הראשונה עברתי בדיקת MRI מוח שיצאה תקינה. מאחר והסחרחורות לא עברו הרופא הפנה אותי לבדיקת MRI מוח חוזרת, אך כשהתקשרתי לקבוע תור לבדיקה הנציג שאל אותי האם מדובר רק ב MRI מוח רגיל או גם אוזניים וכו. בהפניה של הרופא רשום רק מוח. אני יודעת שיש קשר בין האוזניים לסחרחורת ולכן חשוב לי לברר האם בדיקת MRI מוח רגילה בודקת גם את האוזניים או שעל הרופא להתייחס באופן ספציפי גם לאוזניים? אודה לעזרתך, אביטל

13/05/2016 | 12:22 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אביטל לדעתי חשוב יותר מMRI אוזניים - MRI עמוד שדרה צווארי. אכן תחושת השרפה בקרקפת שייכת לעצבים מעמוד השדרה. במיוחד שמדובר בחבלת ראש/צוואר. הרופא המתאים - אורתופד מומחה לעמוד שדרה. בברכה ד"ר בן דוד

16/05/2016 | 01:08 | מאת: אביטל

תודה דר על תשובתך, עברתי בדיקת MRI עמוד שדרה צווארי לאחר החבלה ובפענוח נרשם כי יש בלטי דיסק קלים של מספר חוליות. הנוירולוג הפנה אותי שוב ל MRI ראש (מוח רגיל), האם הבדיקה כוללת גם את האוזניים או שיש לציין במפורש בהפניה שצריך לבדוק את האוזניים. אני שואלת כי הנציג בבית החולים שקבע לי את התור עדכן אותי כי במידה ויש צורך לבדוק גם את האוזניים עליו לשבץ אותי במכשיר MRI אחר. אודה לעזרתך, אביטל

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)