רעשי פיצפוצים וקולות זרימה באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/05/2016 | 03:02 | מאת: לי

שלום, כבר כמה שנים אני סובלת מתחושת מלאות באוזניים או תחושת סתימות ועמעום בשמיעה. לאחרונה התפתחו לי כאבי ראש חזקים וסינוסיטיס שחזר פעמיים (לאחר טיפול אנטיביוטי). הקולות והרעשים המוזרים באוזן קיימים כל הזמן, אליהם מתלווה מעין סחרחורת... על מה זה יכול להעיד ומה זו התופעה הזו? האם יש טיפול תרופתי?

13/05/2016 | 12:01 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך יש לבדוק פתחי תעלת אוסתכיוס המחברת לוע האף לאוזן התיכונה וזאת ע"י בדיקת לוע האף באמצעות סיב אופטי. יתכן והמקור להפרעות באיורור האוזן התיכונה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)