צלצולים באוזניים לאחר חתונה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/04/2016 | 09:29 | מאת: גבי

שלום, הייתי בחתונה ביום חמישי (לפני שלושה ימים), המוזיקה הייתה בווליום מאוד גבוה ונחשפתי אליה במשך כ4 שעות רצופות. כבר שלושה ימים, מאז החתונה אני סובל מצפצופים באוזניים (בעיקר שמאל) בעוצמה שלא יורדת. אלך לבדיקה, אך האם סביר שזה יעבור בקרוב או שמדובר על משהו שפשוט חיים איתו? תודה.

17/04/2016 | 14:09 | מאת: גבי

הייתי היום במיון, עשו לי בדיקת שמיעה ונמצא ליקוי קל שנטען כלא משמעותי באוזן שמאל. נאמר לי להגיע בעוד שבוע לביקורת אבל שבכל מקרה אין מה לתת סטרואידים כי הירידה בשמיעה לא מצדיקה זאת. האם באמת צריכה להיות ירידה בשמיעה כדי שיהיה מוצדק לקחת סטרואידים לפתרון טינטון? אני חושש שאמתין עם זה יותר מדי בהמלצת הרופא ואז יעבור המועד שרלוונטי לקחת בו סטרואידים לפתרון הבעיה.

18/04/2016 | 22:50 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום גבי יש סכוי שיחלוף הטנטון. לשפור יכולת ההתאוששות של האוזן הפנימית יש הנותנים סטרואידים לזמן קצוב. ברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)