סחרחורת במעבר משכיבה לישיבה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/03/2016 | 13:39 | מאת: מיכל

יש לי כבר מספר ימים סחרחורת רצינית (כאילו כל החדר זז) כשאני עוברת משכיבה לישיבה ולעתים כשאני מזיזה את הראש למטה. הסחרחורת עובדת אחרי מספר שניות. פרט לסחרחורת אין לי תלונות אחרות (לא כאבי ראש, לא בחילות ולא טנטון). אני מאד מודאגת ויש לי תור לרופא רק ביום שלישי. האם יכול להיות גידול במוח או משהו רציני אחר? תודה.

03/04/2016 | 07:48 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך התמונה יכולה להתאים לשני דברים - לחץ דם נמוך וכן לנשירת הקריסטלים. שתי בעיות לא מסוכנות . יש להבדק ע"י מומחה לסחרחורת אא"ג או נוירולוג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)