כאבי ראש לחצים דקירות וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/03/2016 | 02:25 | מאת: ש.א

שלום. אני בת 34. בריאה בדר"כ. מזה תקופה ארוכה אני סובלת מסחרחורות וכאבים חדים בראש באיזורים שונים. יש המון פעמים שאני חשה כאב בחלק האחורי של הראש באיזור גזע המוח. כאב שמרגיש כאילו חבטו בי. לעיתים מופיעות גם דקירות באיזורים אחרים בראש ולחצים. אני סובלת גם מסחרחורות פתאומיות שיכולות להופיע למספר שניות ולהיעלם, לפעמים נמשכות יום שלם (אפילו בשכיבה), ולפעמים לא מופיעות כלל. הסחרחורות, כאשר הן מופיעות, קשות כמו ורטיגו.. לפני כחצי שנה הופניתי לנוירולוג, שעפ"י התיאור שלי ובדיקה קלינית בלבד קבע שמדובר במחלה ויראלית. בדיקות הדם הכלליות שביצעתי לפני כחצי שנה היו תקינות. לאחר מכן חשתי רגיעה והרגשתי טוב יותר. לפני כחודשיים הכאבים והסחרחורות חזרו באופן חמור בהרבה. לפעמים מופיע לחץ חזק בראש ואני נעשית עצבנית ללא סיבה מיוחדת. אוסיף כי אין שום שינוי בתיפקוד שלי חוץ ממה שציינתי. פניתי שוב לרופא המשפחה, והוא הפנה אותי לבדיקת נוירולות חוזרת ולבדיקת CT. אך לצערי הרב התור הבא לבדיקת ההדמיה הוא בעוד כחודשיים...אני סובלת מאוד וגם מוטרדת.. הייתי שמחה לשמוע חוות דעת מקצועית על מצבי..ממה עלולים להגרם התסמינים שציינתי ועד כמה זה עלול להיות חמור אם בכלל?

26/03/2016 | 18:05 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך כאב ראש עורפי וסחרחורות עשויים להיות על רקע פתולוגיה בעמוד שדרה צווארי - כדאי לבדוק גם סוגיה זו.בכל מקרה חשוב שתבדקי ע"י מומחה לסחרחורת אא"ג או נויקולוג. בברכה ד"ר בן דוד

17/05/2016 | 11:20 | מאת: יהודה

סובל כמוך מהבעיה הזאת

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)