טינטון+היפרקוזיס וטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/03/2016 | 17:07 | מאת: תיתי

עתידה לעשות טיפול שיניים.סובלת מהיפרקוזיס וטינטון עקב חשיפה לרעש גבוה.לא רוצה לגרום להחרפת הטינטון.בגלל ההיפרקוזיס שיש לי גם רעש של רופא שיניים חזק עבורי.מה עושים?האם כדאי לשים אטמי ספוג?(שמעתי מאנשים שסובלים מטינטון שיש החמרה כמעט תמיד)

06/03/2016 | 08:32 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום תיתי לא בטוח שאטמים יעזרו כי חלק מהרעש מגיע לאוזן הפנימית דרך הגלגולת ואז אטמים מחמירים תחושת הרעש. כדאי ליידע את רופא השיניים על הבעיהה שישתמש במקדחות שמפיקות פחות רעש ופחות וברציות ושלא ישמיע הרעש רצוף לזמן רב אלא עם כמה הפסקות הפסקות. לא נראה לי שיכול להגרם נזק קבוע. אם כבר אז החמרה זמנית . בברכה ד"ר בן דוד

06/03/2016 | 22:50 | מאת: תיתי

חן חן דוקטור בן דוד על תשובתך המהירה.אכן זאת סוגייה בעייתית.השאלה אם בכלל כדאי להשתמש באטמים מכיון שאז הרעש"כלוא" בתוך הראש..הייתכן שאולי כדאי לא לשים אטמים כלל?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)