טינטון כמו דפיקות של לב או דופק

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/03/2016 | 08:47 | מאת: נתי

ד"ר בן דוד שלום, מזה שבועיים אני סובלת משמיעה של דופק כמעט בכל שעות היום באוזן ימין הרופא אמר לי שיש בעיה באוורור וסטייה במחיצת אף ימין. האם יש אפשרות שהדבר יחלש או יעבור מעצמו? הפעימות האלו מה הן? מה ניתן לעשות ומה לקחת כדי לישון רגוע ? סליחה על כל השאלות אך אני ממש מתקשה תודה מראש, נתי

06/03/2016 | 08:27 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נתי כאשר הטינטון פועם בקצב הלב , המקור בד"כ בזרימת דם של כלי דם עורקיים באיזור הראש והצוואר .כמו חסימה חלקית של כלי דם. לכן יש לברר בכוון זה כמו דופלר של עורקי הצוואר, בדיקת אוזן תחת מקרוסקופ לברר אם אין כלי דם מורחב מאחורי עור התוף וכן אפשר לאסות CT או MRI עם הדגמת כלי הדם (ANGIO). רב המקרים לא ממקור מדאיג. בברכה ד"ר בן דוד

06/03/2016 | 12:37 | מאת: נתי

כשאני לוחצת על מקום מסויים בצוואר יש לי פתאום שקט . האם זה יכול להעיד על משהו? בכל מקרה קראתי על מחקר שנעשה על פיקנוגנול שעזר. האם כדאי לנסות וליטול? משהו מזה... בשנת 2010 נערך מחקר באיטליה עי צוות רופאים במהלך 4 שבועות קיבלה קבוצה של סובלים מטינטון תמצית פיקנוגינול לעומת קבוצה שלא קיבלה כלום ותוך כדי התהליך עברו כולם הדמיית אולטרה סאונד .הנבדקים שקיבלו מינונים גבוהים של פיקנוגנול חלה עלייה משמעותית בזרימת הדם לאוזן הפנימית יחסית לקבוצה השניה . אלף תודות, מהמוטרדת והסובלת

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)