טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/02/2016 | 00:49 | מאת: חזי

אז ככה הופיע לי טינטון לפני כשנתיים עקב חשיפה לרעש התרגלתי לרעש אבל כל פעם שאני הולך לבר למעדון שומע האוזניות אחרי זה יש רעש חזק הרבה יותר באוזן ובכלל שאני באיזור שקט כאילו יש לי מכונות בתוך האוזן אחרי שאני שומע האוזניות או שאני נמצא בבר כפול כפי שייש לי ברגיל למה זה כהה?

29/02/2016 | 18:58 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום חזי ידוע שרעש חזק מחמיר טנטון. הרי הרעש גרם לטנטון עקב פגיעה באוזן הפנימית . למה להמשיך לפגוע בה ולהחמיר את הטנטון? אפשר להחשף לרעש פחות חזק ע"י שמוש באטמים ולא להגביר מאד המוזיקה באוזניות בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)