מה עוד ניתן לקחת ולבדוק?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/02/2016 | 11:52 | מאת: מייק

לפני שנתיים הופיע לי ורטיגו רק בשכיבה ימין ושמאל וקימה משכיבה בדכ אחרי שינת לילה. זה קרה אחרי שפעת קשה עם סתימת סינוסים ואוזנים. בסיטי סינוסיטיס. למרות שהאף לא ממש סתום האוזנים והפנים סתומים ושומע אקו. זה הלך ובא. כל הצטננות התחילה הרגשה של לחץ בעורף עליון מאחר בשני הצדדים . הבסטהיסטין עזר רצת בעיקר מיד בהתחלה. הרופא מחה אמר שזה מהמחלה הויראלית ותזוזת קריסטלים. בתרגול עזר בהתחלה. אבל יש לי כבר ניסיון זה קורה פעם בכמה זמן שאני מתחיל להרכיש את האקו באוזנים ולחץ בחלק האחורי.. אז התחלתי לקחת בטהיסטין לפני שזה בא. מרגיש בערב לפני הדינה את ההקדמה לזה. ברצוני לשאול האם יש כדור או תכשיר נוסף במצבי שניתן לקחת למניעה? הרוקח אמר שיש תכשיר ורטיגו זה מוצר שמומלץ? מה עוד ניתן לעשות? תודה. לציין אין לי שום סחרחורת בעמיגה בכלל ולא הרגשת סחרחורת בכלל זה רק בשכיבה וזה הרגשה שמה שמסביב מסתובב. הספקתי להבהל אני פשוט מחכה דזה יעבור. מה עוד ניתן לבדוק?

24/02/2016 | 20:32 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מייק התופעה של הקריסטלים לא קשורה בכל תופעה שמיעתית כפי שיש לך. הקליניקה לא ברורה. לדעתי שיש מקום לבדיקה ווסטיבולרית של מומחה לסחרחורות והמשך ברור כמו בצוע ENG ובדיקת שמיעה לפני שמדברים על טיפול. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)