בעיות בשמיעה אוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/02/2016 | 13:37 | מאת: אור

undefined יש לי בעיה שאני שומעת את עצמי חזק ופנימי יותר מבשמיעה רגילה גם בלעיסה ובפתיחת מפרק הלסת זה ממש מפריע ומציק וגורם לי פחות לרצות לדבר, ולפעמים נסתמות לי האוזניים , ואני מנסה לשחרר דרך זה שאני סוגרת את האף ומוציאה אוויר ואז יש כמו רעש באוזניים של ניפתח כל מיני רעשים שאני עושה את זה.. האם ניתן לפתור ולרפא את הבעיה הזו? אני חוששת... אשמח לקבל תשובה למייל תודה

15/02/2016 | 12:17 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אור התופעות שציינת קיימות בד"כ בבעיות באוזן תיכונה או חיצונית. כמו הצטברות דונג, נוזלים או חוסר איורור אוזן תיכונה. יש לעבור בדיקת רופא אא"ג ובדיקת שמיעה וטמפנומטריה. ולפי התוצאות לשקול המשך ברור או טיפול. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)