ריחוף בהליכה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/02/2016 | 17:13 | מאת: יהודה

שלום לפני שנתיים בערך לאחר שני מקרים מוזרים התחילו לי הפרעות בהליכה אני מרגיש ריחוף והרגליים לא מקשרות את עצמם לראש יש לי גם כאבי ראש לא פוסקים עברתי כל בדיקה אפשרית Mri ct דופלר צאוור דופלר לב הכול מהכול אבל זה אשכרה לא עובר אני פשוט מרגיש ריחוף בהליכה במיוחד עם אני לא ישן טוב

15/02/2016 | 11:57 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יהודה מומלץ : בדיקת יציבה ממוחשבת CDP שיכולה לברר מקור ההפרעה, וכן כדאי להבדק ע"י אותופד מומחה לעמוד שדרה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)