טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/01/2016 | 23:13 | מאת: קרן

שלום ד"ר. סובלת מתחושת סחרור בעיקר בשכיבה ולפעמים בישיבה,יש לי גם כאבי צוואר ועורף וציפצופים באוזניים. יש לציין שאני סובלת מנזלת אלרגית כרונית.האם התחושת סחרור קשורה לצוואר ? או שזה בא מהאוזניים? הייתי אצל נוירולוג ואורתופד.

18/01/2016 | 15:37 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום קרן רב בעיות הסחרור מהאוזניים. אבל כדי לענות בצורה יותר מדויקת לשאלתך ,כתבי פרטים בסיסיים כמו גיל, מחלות אחרות אם יש , תוצאות בדיקת שמיעה, כמה זמן התלונות, האם התקפי הסחרחורות מלוות סימולטנית בבעיות שמיעתיות כמו אטימות או התגברות הטנטון? בברכה ד"ר בן דוד

19/01/2016 | 10:08 | מאת: קרן

בת 38, לא עברתי בדיקת שמיעה. סובלת מנזלת כרונית. התחושה היא יותר כמו ריחוף כבדות,במיוחד בשינה וזה בא מכיון ההעורף וציפצופים באוזניים בנוסף שמחמירים בלילה. האם יכול להיות התחושה קשורה לטינטון? או לצוואר? ומה אתה ממליץ לעשות?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)