זמזום האוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/01/2016 | 14:41 | מאת: יוליה

לפני יומיים התחילו לי זמזומים באוזן ימין, היא סתומה בקושי שומעת בה והזמזום חזק ומפריע לישון. אני מרגישה שאני משתגעת .. בנוסף יש לי סחרחורות .. אני כבר שבוע סובלת מדלקת בגרון.. והאוזן כאבה לי מעט גם. מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק את הרעש הבלתי נסבל הזה? אני מרגישה חסרת אונים.

11/01/2016 | 12:19 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יוליה את צריכה לפנות בדחיפות לרופא אא"ג . כי הסימנים מתאימים ללקוי שמיעה פתאומי שהטיפול בו יעיל ככל שמקדימים. כדאי לפנות למיון שם יבצעו דרך המחלקה בדיקת שמיעה ויתחילו טיפול. בברכה ד"ר בן דוד

11/01/2016 | 17:08 | מאת: יוליה

ראיתי אף אוזן גרון הוא אמר שזה מעט דלקת באוזן התיכונה וכמו כן שזה נובע מנוזלים שם. יכול להיות ? או לפנות למיון?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)