ורטיגו מיזה 17 שנים!

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/01/2016 | 14:20 | מאת: ליאת

שלום, לאבי יש ורטיגו מיזה כ-17 שנים. בן 64, רק בשנים האחרונות גילה שאכן זה ורטיגו. עבר סדרה של טיפולים והטחות והורטיגו בא והולך (הדריכו אותו על איזה צד לשכב, לקום וכן הלאה). בנוסף לורטיגו במשך 17 שנים הוא מקיא בכל בוקר. איך שהוא מתעורר ורק בבוקר. עשה את כל הבדיקות האפשריות גסטרו וכו' ולא מצאו שום דבר. האם הדבר יכול להיות קשור לורטיגו? או כתוצאה מסחרחורות ואי שיווי משקל? הוא מתעקש שעשה את כל הבדיקות אך אני מאמינה שניתן למצוא פיתרון ולא לחיות כך. ההקאות והסחרחורות האלו זה פשוט סבל! לא חסרו הפעמים בהם נפל או כמעט נפל ובגיל כזה זו ממש סכנה. חשוב לציין שלא ידוע מה מגיע קודם הסחרחורת או ההקאות (אני מקשרת לורטיגו אבל לא בטוח שזה נכון) מה ניתן לעשות? בבקשה עזור לי למצוא פיתרון תודה!

03/01/2016 | 18:32 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום ליאת עליו לעבור בדיקה יסודית אצל מומחה לסחרחורת. עליו להביא כל המסמכים הרפואיים לדברים שביצע. הדבר מורכב מדי ליעוץ מבלי לעבור בדיקות אלה. בברכה ד"ר בן דוד

05/01/2016 | 12:14 | מאת: ליאת

תודה רבה האם תוכל להמליץ על מומחה? והאם מומחה עובד עם קופח כללית?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)