האם ורטיגו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/12/2015 | 09:39 | מאת: שלום

האם ורטיגו רק בשכיבה ומצד לצד ורימה משכיבה יכול להוןצר משכיבת יתר? או שכיבה על כרית מוסבהת שיוצר לחץ על הצוואר ערב הרדמות למשך זמן בתנוחה זו? בעמידה אין ורטיגו. לעיתים בודדטת בישיבה בכורסא מוטת בלבד. בשכיבה זה מופיע בדכ בהתעוררות. מזה?

03/01/2016 | 18:28 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך לפי תיאורך יתכן והמדובר בנשירת ה"קריסטלים" תופעה שכיחה שהטיפול בה פיזיותרפי בד"כ קצר ומוצלח. יש צורך בבדיקת מומחה לסחרחורות אא"ג או נוירולוג . את הטיפול ניתן לבצע במעמד הבדיקה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)