סובל מטינטון חזק

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/12/2015 | 00:51 | מאת: שאלה

שלום, אני בחור צעיר בן 27 סובל מטינטון, אטימות ורגישות באוזניים ברמה גבוה. ככל הנראה מצעירותי סבלתי מזה אבל רק בשנים האחרונות נהייתי מודע לתופעה. לפני שנתיים עבדתי בעבודת כריית מנהרות ומחצבות באמצעות פיצוצים מה שהחמיר את המצב בצורה דראסטית, ביקרתי אצל רופא אא'ג והוא הפנה אותי לבדיקות שמיעה, MRI וניורולוג שהכל יצאו תקינות והרופא אמר שבגדול אין יותר מידי מה לעשות. לאחרונה התופעה החמירה והלקויות שמיעה התגברו ופתראום אני מוצא את עצמי שומע ממש פחות טוב מבעבר. הטינטון עצמו קבוע וחזק, אף פעם לא נעלם ומתגבר במקומות שקטים, בלילה בשינה שמלווה בהרגשות חרדה ודיכאון. אני לא עובד כבר תקופה, כל מה שקשור לבילוי עם חברים בפאב או מועדון כרוך בסבל עקב המוזיקה החזקה, זה משפיע ומגביל לי על החיים באופן שוטף. כרגע אני ממש במצב מיואש ואובד עיצות, אשמח לכל עזרה, הצעה או פיסת מידע שתעזור, מצידי לטוס לחו'ל בשביל טיפול שיקל. תודה.

03/01/2016 | 18:05 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך אתה נכנסת לתוך מעגל קסמים של טנטון ומתח . תחילה עליך לשוחח עם מומחה טנטון אשר יסביר לך איזה כלים יש לצאת מכדור שלג זה. טכניקה קוגניטיבית פרטנית או בצורת סדנאות מקנה כלים לשליטה במתח בתשומת הלב ובצורת החשיבה. ע"י שליטה בדברים אלה ניתן לשלוט בטנטון ולמזער בצורה ניכרת את המטרד. בברכה ד"ר בן דוד

07/01/2016 | 18:21 | מאת: שאלה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)