טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/11/2015 | 23:36 | מאת: עדי

שלום ד"ר, לפני כשנה וחצי נחבלתי בראשי ומאז סובלת מידי פעם מצפצוף באוזן שנמשך כדקה ומפסיק. אתמול אוטובוס התנגש ברכבי (חייבת לציין שהתאונה היתה קלה ולא קיבלתי מכה כלשהיא) ומאז סובלת מצפצוף קבוע באוזן ללא הפסקה. האם קיים קשר בין התאונה הקלה לצפצוף הקבוע? מה עליי לעשות? והאם הצפצוף יחלוף? תודה מראש, עדי

30/11/2015 | 20:13 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עדי חשוב שתעברי בדיקת שמיעה. ותשווי לבדיקה מלפני התאונה הנוכחית . לאחר בדיקה שלך ושל הבדיקות ניתן לענות לשאלותייך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)