רעש של רוח באוזן ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/11/2015 | 04:49 | מאת: קרן

שלום , אני בת33 ויש לי רעש של רוח באוזן ימים כבר שנה. זה מגיע בערב, לפני השינה ולפעמים מציק גם בבוקר, יש ימים שזה לא מפריע כאילו נעלם אבל שוב פעם חוזר. כשאני ישנה על אוזן ימין אני לא שומעת כלום אלא רק כשהאוזן חשופה.הלכתי לרופא אף אוזן גרון והוא עשה בדיקת שמיעה שיצאה תקינה. הוא הציע לי לישון עם מאוורר . אשמח אולי להמלצה אחרת.. או אולי לאיזו בדיקה לעשות. שאלתי אותו אם זה טינטון והוא אמר שזה לא אמור להיות בגילי ושזה גם לא מים באוזן. אז מה זה?

11/11/2015 | 10:48 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום קרן האם הרעש בצורת רוח הוא אחיד או פועם בקצב הלב. אם פועם , מקורו לא מהאוזן אלא מזרימת דם בכלי הדם באיזור ראש וצוואר. כדאי לחזור לבדיקה ולשקול גם צורך בבדיקות נוספות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)