רעש טינטון והדהוד

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/11/2015 | 02:19 | מאת: לימור סו.

דוקטור,תודה על תשובתך. אך הייתי רוצה לדעת אם הדהוד בחלק האחורי של הראש בעיקר בלילה בזמן שכיבה הוא סוג של טינטון? האם הדהוד יכול לעבור מתישהו? מה לגבי הכאבי אוזניים כתוצאה מחשיפה לרעש ותחושת הלחץ ..עבר חודש וחצי ועדיין אין הטבה.אני מרגישה כבדות בראש .קשה לי בהטיית הראש קדימה(זאת תחושה כאילו שקיבלתי מכות חזקות בחלק האחורי של הראש)אודה להתייחסותך.

11/11/2015 | 10:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לימור האם ההדהוד הוא קבוע או פועם בקצב הלב? כל רעש בראש הוא טנטון. לגבי שאר השאלות קשה לענות במדויק. מומלץ שתפני לבדיקה. יתכן שהכאבים באוזניים מקורם במפרק הלסת. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)