הדהוד בראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/11/2015 | 01:47 | מאת: לימור סו.

כחודש וחצי לאחר חשיפה לרעש גבוה.סובלת מהדהוד בראש שלא עובר. וגם מטינטון בעיקר בלילה.ולחץ ב-2 האוזניים.בדיקת שמיעה תקינה. יש היפרקוזיס מסויים מאז. יש סיכוי שההדהוד בראש יעבור תוך כמה שבועות או חודשים. עם הטינטון השלמתי שאשאר איתו.הבעייה זו תחושת הלחץ וההדהוד בעיקר בשכיבה.ושאלה נוספת- ההדהוד מעיד על בעייה נוירולוגית כתוצאה מהרעש שנכנס למוח?

03/11/2015 | 10:51 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לימור כל הסימנים כולל הרגישות לרעש מצביעים על הפגיעה באוזן הפנימית כנראה בעקבות החשיפה לרעש חזק. כדאי להמנע לחשיפה נוספת לרעש חזק כדי לתת סיכוי להעלמות התלונות. וכדאי כן להחשף לרחש לבן כמו גשם בכל שעות השקט כך שיכסה רק חלקית את הטינטון. חשיפה זו עשויה לשפר ההסתגלות לטנטון והפחתת הרגישות לרעש. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)