חשיפה לרעש גבוה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/10/2015 | 21:31 | מאת: שירה

בעקבות חשיפה לרעש לפני חודש ממערכת כריזה שהתקלקלה באוטובוס .אני סובלת מטינטון ולחץ באוזניים שלא משתפר בכלל!כמו כן יש לי תחושת כבדות בראש במיוחד כשאני מטה את הראש קדימה לקרוא משהו נניח. בבדיקת רופא לא נמצא כלום.בעבר כשנחשפתי לרעש מצפירה נותרתי גם עם לחץ באוזן שקצת התמתן אך לא חלף.יש פיתרון לבעיית הלחץ??או שנבצר עליי לחיות עם כך.שאלה נוספת:אם הטינטון הוחרף כנראה שיישאר ברמתו אם עבר חודש?אודה להתייחסותך.בברכת שבוע טוב.

21/10/2015 | 08:49 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שירה חשיפה לרעש חד פעמי בד"כ לא גורמת לנזק קבוע. לאחר חודש ימים בהחלט הטראומה עשויה להשתפר. בחודשים הקרובים כדאי להשתדל להמנע מחשיפה לרעש חזק בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)