קליקים באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/10/2015 | 21:13 | מאת: אני רק שאלה

שלום רב רציתי בבקשה לדעת, במשך חודש בערך שאני שומעת קליקים באוזן שלי בזמן גיהוק/גרעפס וכשאני נוגעת באוזן טיפה פנימה לתעלה ולוחצת על תקרת התעלה ישנה תחושה של עמימות ולפעמים הקליקים מתגברים. האוזן גם סתומה, אני שומעת את עצמי כמו מדברת מהנחיר. רופא אאג ניקה את האוזן אבל זה בכל זאת ממשיך. למה דומה הבעיה? מה יכול להיות הטיפול? רופא רשם לי משאף סטרואידי לאף זה יכול לעזור? ואם כן בתוך כמה זמן? זה פשוט מטריף הדבר הזה. תודה.

17/10/2015 | 20:02 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך לפי התיאור , הרושם שמדובר בהפרעה באוורור של אוזן תיכונה. חשוב לבצע בהקדם בדיקת שמיעה וטימפנומטריה היכולים לברר סוגיה זו ובהתאם להמשיך הטיפול. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)