סחרחורת לאחר טיסה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/10/2015 | 21:45 | מאת: אושר

שלום. לאחר טיסה חזרה מארה"ב, סובלת מסחרחורות קשות. כבר שלושה ימים ללא שיפור. גם בשכיבה ישיבה והליכה, בעיקר כשמזיזה את הראש או את העניינים אבל לא רק, מלווה לפעמים בתחילה קלה. הבנתי שיש פתרון לבעיה לפני הטיסה, אך האם יש משהו שניתן לעשות כרגע, כדי שהתופעה תחלוף? אשמח לתשובה מהירה, מתקשה מאוד לחזור לשגרה ולתפקד. בתודה מראש!

10/10/2015 | 18:55 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אושר סחרחורת לאחר טיסה יכולה להיות מסיבות שונות החל ממקור האוזן הפנימית וכלה בבעיה מרכזית ווסקולרית כמו לאחר טיסה ארוכה וישיבה ממושכת. לא מסרת פרטים בסיסים כמו גיל , מחלות נוספות האם היו תופעות דומות בעבר, האם יש לקוי שמיעה. יש לפנות לדעתי בהקדם לבדיקת נוירולוג לשלילת מקור מרכזי לסחרחורת ואם זה ישלל יש אמצעים פחות דחופים לברור וטיפול. בברכה ד"ר בן דוד

21/10/2015 | 12:47 | מאת: אושר

תודה ד"ר בן דוד. בת 35, ללא מחלות רקע, בריאה בד"כ, לא סבלתי ממקרה כזה או דומה בעבר. הטיסה הייתה ארוכה. הסחרורות כמעט ועברו. על פניו כמו מה זה נשמע? מה עלי לעשות לקראת הטיסה הבאה? תודה מראש

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)