טינטון ואיבוד שמיעה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/10/2015 | 13:07 | מאת: מור

שלום, אני בת 27 ,לאורך השנים אני סובלת מטינטון באוזן רק בחודש האחרון אובחן כטינטון לאחר שבעבר הובחנתי כבעלת לסת חלקשה שבגללה נגרמים לי הציפצופים. בחודש האחרון חלה החמרה במצבי לאחר שהטינטון לא נפסק כבר מעל חודש, בערב הוא היה מגיע כמה ימים ועובר. הופנתי לאף אוזן גרון של הכללית ששלח אותי לבדיקת שמיעה שיצאה לא טובה. כאשר חזרתי לאא"ג הוא אמר שאין מה לעשות וככה זה המצב, אחרי שאמרתי לו שאני לא מסכימה איתו ושיפנה אותי לבדיקה שתגיד לי ממה זה נגרם כי אני צעירה ואני יודעת שזו לא מחלה אופיינית לגיל שלי. הוא הפנה אותי לבדיקת BERA. האם אני צריכה לדרוש עוד בדיקות? ואם כן אלו?

07/10/2015 | 13:20 | מאת: מור

אני צריכה לציין גם שהרופא רשם לי סטרואידים וציין שזה לא בטוח יעזור אני מפחדת לקחת אותם שיגרמו לי לבעיות או שזב לא יעזור בכלל, מה לעשות?

10/10/2015 | 18:39 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מור קשה לייעץ לך טיפול ללא מידע בסיסי חשוב. האם הטנטון חד צדדי. מה תוצאות בדיקת השמיעה, האם ידוע מקור הטנטון ועוד. יש מה לעשות בעיקר בתחום מזעור המטרד. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)