המשך

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/10/2015 | 16:00 | מאת: רות

בדיקת השמיעה תקינה יש ירידה הולכתית. בדיקת בירא תקינה. הטינטון דו צדדי ומורגש בלילה יותר. יש לי מיגרנה ואני לא נוטלת משהו ספציפי למיגרנה. תודה

04/10/2015 | 00:05 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

לפי בדיקת הENG יש פגיעה ווסטיבולרית משמאל . הטיפול היעיל זה הפיזיותרפיה הווסטיבולרית לשיפור המטרד. לסובלי מיגרנה יש סיכוי גבוה יותר לנשירת הקריסטלים וזה היה כנראה בעבר בנוסף לדלקת וירלית של העצב הווסטיבולרי. כשיש חולשה ווסטיבולרית הפיזיותרפיה שונה מזו להחזרת הקריסטלים. מומלץ בדיקת נוירולוג מאחר ואין תופעות שמיעתיות. חשוב גם תרגול טכניקות להרפיה . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)