טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/08/2015 | 04:15 | מאת: לירז

שלום דר רציתי לשאול לפני שנה פרץ לי טינטון עקב נטילת תרופה נגד חרדה ומאז לא עוזב אך נחלש.. רציתי לשאול האם יש תרופה נגד חרדה שלא מחמירה טינטון? כי גם לאמא שלי יש טינטון חזק וכשהיא החלה לקחת לוריוון החמיר לה. תודה רבה.

20/08/2015 | 04:19 | מאת: לירז

ועוד 2 שאלות.. האם עבודה בטלפון רוב הזמן מזיקה לטינטון? ואני צריכה לעבוד ניתוח עוד מעט שאחריו אני אצטרך לקחת אנטיביוטיקה ואחי פרץ לו גם טינטון מנטילת אנטיביוטיקה ומאז אני מפחדת לקחת תרופות..איזה אנטיביוטיקה אוכל לחקת שבוודאות לא תחמיר לי? תודה וסליחה על החפירה.

26/08/2015 | 21:57 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך אין כל הוכחה שתרופות נגד חרדה גורמות או מחמירות טנטון גם רק אנטיביוטיקות בודדות כמו גרמיצין עלולות לגרום לטנטון. האנטיביוטיקות הרגילות לא גורמות כל טנטון. החרדות מחמירות את הטנטון. בברכה ד"ר בן דוד

18/09/2015 | 04:39 | מאת: לירז

תענה לי בבקשה זה ממש חשוב לי לשמוע חוות דעת נוספת. תודה..גם אם אתה לא ייודע תענה לי רק שאני אדע שראית את ההודעה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)