התעלפויות/איבוד הכרה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/08/2015 | 02:58 | מאת: אמיר

שלום רב אשתי זה זמן רב סובלת מהתעלפויות. ההתעלפויות באות בפרקים של כמה חודשים, לא יחסנו לזה חשיבות רבה מכיוון שהתזונה שלה לקויה (לא מרבה לאכול). ההתעלפויות מתחילות אצלה בסחרחורת, חולשה ואז שכיבה כאשר אני מרים לה את הרגליים.לאט לאט היא חוזרת לעצמה כמו גם האודם לפנים ולשפתיים. לאחרונה התעלפויות התגברו ונהיו קשות יותר לכיוון האיבוד הכרה ושאלות כמו " איפה אני". ישנו גם ליווי של נשימה כבדה מאוד. היא עשתה בדיקות דם כלליות,הייתה אצל ניורולג ואין לנו שום פתרון. אשמח לשמוע בעצתכם מה לבדוק ומה לעשות? תודה רבה

14/08/2015 | 09:32 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אמיר במקרים אלה חשוב לבצע ברור קרדיולוגי כולל הולטר לב לשלול הפרעות קצב . כן חשוב בצוע בדיקת הולטר ל.ד. לברר ירידות בל.ד. כמקור לבעיה. העמסת סוכר יכולה לבדוק אפשרות של ירידות ברמת הסוכר תגובתיות לאכילת פחמימות. כן מומלץ בדיקת TILT TEXT לברור המערכת האוטונונומית . אם הכל תקין יש ברר מקור נפשי לבעיה. בברכה ד"ר בן דוד

16/08/2015 | 09:25 | מאת: אמיר

תודה על הענות וההמלצה ד"ר מאוד מעריך זאת. מתברר כי כשאשתי הייתה חיילת נבדקה האופציה בנושא הולטר לב והכל נמצא תקין. מה שכן היא סובלת ממנו זה לחץ דם נמוך מסתבר. האם באמת נושא של לחץ דם הוא הבעיה העיקרית? אני מקווה שמשהו לא גרוע מכך. תודה מראש אמיר

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)