עזרה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/08/2015 | 10:47 | מאת: שלי

לפני שלושה חודשים ילדתי בן בכור בלידה קיסרית קשה וטראומטית. ברקע יש לי תת פעילות של בלוטת התריס. בהריון העלו לי את המינון של הבלוטה ולאחר הלידה סבלתי מחוסר איזון בבלוטה (הפכה ליתר פעילות) . במקביל סבלתי מאנמיה אחר לידה. יום אחד היתה לי סחרחורת קשה שבעקבותיה סבלתי מחרדה קשה (נבהלתי מאוד) וגם הופיע הטנטון בהמשך... הרבה דברים משולבים זה בזה ולכן האבחנה קשה. הייתי אצל רופא אאג שאמר שהאוזן נראה לו תקין. והפנה אותי לבדיקת שמיעה. כרגע הבדיקות גם תקינות, גם הבלוטה מאוזנת אבל אני עדיין חשה רע מאוד, כל היום מסוחררת כזה (מן חוסר פוקוס) תחושת ריחוף עייפות וחולשה. אני לוקחת גם ציפרלקס לחרדה. מה יהיה??? מה זה יכול להיות?? האם תגובות כאלו פסיכוסומטיות והן עוברות?? זקוקה נואשות לעזרה מאיפה להתחיל...

10/08/2015 | 12:18 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שלי אכן יתכן שהתופעות פסיכוסומטיות . כדאי יעוץ נוירולוגי ואם תקין להתיעץ עם פסיכיאטר .חשוב התאמה נכונה של הטיפול למצבך . ככל שמקדימים יוצאים מזה מהר יותר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)