לחצים בראש ואוזניים סתומות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/07/2015 | 22:04 | מאת: רחל

אני בת 20 בריאה בדכ לאחרונה נסתמות לי האוזניים באופן מפתיע וביומיים האחרונים יותר וגם כאבים חזקים באוזניים (אמא מספרת שהייתי סובלת הרבה ממים באוזנים אבל פעם אחרונה שעשיתי שאיבה הייתה בערך בגיל 4) בנוסף מופיעים לחצים בראש באיזור שמעל המצח לכל האורך בין אוזן לאוזן בעיקר בבוקר או לאחר שנצ אני מרגישה את הלחצים עם כל תנועה שלי ולא, אני לא קמה במהירות מהמיטה .. הבנתי ששריר תפוס יכול לעשות כאבים בראש הצוואר שלי היה תפוס אבל הוא כבר השתחרר והלחץ נשאר

30/07/2015 | 12:43 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רחל כדאי לבצע צילום מערות האף לי התאור שלך תיתכן דלקת במערות האף. כן חשוב לבצע בדיקת שמיעה וטימפנומטריה כדי לברר התלונה בקשר לאוזניים בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)