אטימות וטנטון באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/06/2015 | 12:41 | מאת: נלי

ד"ר שלום רב, לפני כשבועיים אושפזתי עקב ירידת שמיעה פתאומית דו צדדית, טיפול בסטרואידים במתן דרך הפה, אוזן ימין חזרה לעצמה אך אוזן שמאל מרגישה לי אטומה ובנוסף טינטונים. הסיפור הנ"ל גם היה לפני שנתיים , גם דו צדדי, אשפוז וטיפול בסטרואידים, אז עבר בסיום הטיפול בשתי האוזניים ושמיעה חזרה לקדמותה-כמעט. MRI תקין. כרגע תחושת האטימות באוזן מאוד מכבידה על הראש והצוואר, תחושה של חוסר מיקוד, עייפות מרובה, מידי פעם סחרחורות וכמובן טינטון של נפסק. הרופאים שלחו אותי לבדיקות דם ANTINUCLEAR Ab שיצאה Negative האם מעבר לזה יש לך אולי המלצה מה כדי לעשות?

28/06/2015 | 12:43 | מאת: נלי

שכחתי לציין שאני בת 31 ללא מחלות ברקע

29/06/2015 | 11:24 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נלי אכן הקליניקה מתאימה לבעיה של מערכת החיסון ולא תמיד בדיקות המעבדה כמו ANA מאתרים זאת. כדאי להתייעץ עם מומחה אימונולוג. בברכה ד"ר בן דוד

29/06/2015 | 11:26 | מאת: נלי

תודה רבה

02/07/2016 | 23:15 | מאת: איילה דוסטרי

הי נלי לא ראיתי שקיבלת תגובה אשמח לשמוע מה הדיאגנוזה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)