תשובה לדר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/03/2015 | 22:31 | מאת: בר

תודה על התייחסותך ,היתי כבר אצל רופאים מומחים במרפאת סחרחורות גם בוולפסון וגם באיכילוב אף אחד מהם לא נתן לי תשובה ממה נגרמת הסחרחורת טוענים שביצעו את הבדיקות ואין ממצא מה עושים מכאן? ממש מיואשת קשה לי לתפקד ולהיות בשיגרה

30/03/2015 | 20:20 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

לא ברור לי אם בצעו כל הבדיקות הגופניות ובדיקות העזר. אם אכן בוצע הכל והכל שלילי . חשוב שתבדקי בזמן או קרוב להתקף סחרחורת. אם גם אז לא תהיה תשובה מאד יתכן שהמדובר בתופעה גופנית על רקע מתח או חרדה שלא תמיד אנו מודעים לכך וזה מתבטא בצורת סחרחורת, גוש בגרון או כאב ראש. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)