שאלה לגבי טיפול

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/03/2015 | 22:28 | מאת: דניאל

שלום דר קיבלתי לעשות פיזותרפיה מרופא א.ג. לטיפול בbppv היתי בפיזותרפיה פעם ראשונה והפיזיותרפיסט נתן לי תרגיל לעשות בבית לשבת על מיטה עם ראש מוטה לצד שמאל מעלה ולרדת במהירות עם הראש ימינה לחכות 20 שניות ולקום כך 5 פעמים 3 פעמים ביום, שאלתי האם לא מסוכן ככה לחבוט את הראש במהירות ובהדף על הכרית ?

27/03/2015 | 17:15 | מאת: דניאל

האם זה נורמלי לאחר התרגילים להרגיש לחץ חזק באוזנים וכאבים באוזניים ?? האם זה מעיד על משהו?

30/03/2015 | 20:14 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

קשה לי לדעת סיבת הכאבים באוזניים. יש לך בעיות בריאותיות נוספות? בעיות אורתופדיות של עמוד שדרה צווארי? אם כן יש להוועץ באורתופד. בברכה ד"ר בן דוד

30/03/2015 | 20:10 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דניאל זה לא מסוכן . כמובן אין לבצע בהתלהבות יתר. לבצע תחילה בהשגחת הפיזיותרפיסט לברר אם הביצוע נכון. בברכה ד"ר בן דוד

30/03/2015 | 20:27 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

במחשבה שניה. לעיתים רחוקות תנועות חדותת של הראש עלולות להיות כן מסוכנות אם יש פטולוגיה בעמוד שדרה צווארי ואם יש מחלת לב בלתי יציבה או חסימה בעורקי הצוואר. אני מאמין שלך אין בעיות כאלה, אך לא כתבת כל פרט לגבי מצבך הבריאותי.מה הגיל שלך? בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)