תשובה לדר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/03/2015 | 17:06 | מאת: בר

תודה על התייחסותך , עברתי בדיקת עיניים והכל תקין,זה לא בדיוק עקום לפעמים כשיש סחרחורת שהכל מסתובב לי בעיניים אז דברים נראים קצת שונה ,אבל זה לא קורה הרבה הסחרחורת שבדכ קיימת היא סחרחורת שאני מרגישה את עצמי מסחובבת ואני רואה רגיל, האם אתה רואה עוד דרך לבירור? ולא ענית לי אם אתה מכיר את הפיזותרפיה של עוז צור אם שמעת על המלצות חיוביות ?לטענתו יכול לפתור ב85% כל סחרחורת

26/03/2015 | 12:01 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

עוז צור פיזיותרפיסט מצויין במיוחד לטיפול בבעיות ווסטיבולריות. יחד עם זאת אבחנה נעשית ע"י רופא מומחה לסחרחורות אא"ג או נוירולוג. נוירולוג מומחה לסחרחורת , הוא פרופ' גורדון קרלוס. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)