טיפות אוטידין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/03/2015 | 07:40 | מאת: רוז

שלום,אני בת 30 בריאה בדכ לפני שבוע הרגשתי כמו מחט בתוך האוזן השמאלית הלכתי לבית מרקחת והרוקח המליץ על טיפות אוטידין ,והופתעתי מהתגובה שלי לטיפות ישר אחרי הטיפטוף האוזן נסתמה עד כדי כך שחשבתי שאיבדתי את השמיעה לגמרי והרגשתי שהנוזל לא נכנס אלא נתקע,בבוקר כשקמתי האוזן שלי הייתה רטובה וכנראה הטיפות יצאו החוצה( אני מציינת שחיכיתי הרבה זמן לפני שקמתי אחרי הטיפטוף) איך אתה מסביר את זה?? ועוד משהו ששמתי לב אליו תמיד לפני מחזור יש לי הרגשה של אוויר או מים באוזן שמאל,יש קשר להורמונים???

16/03/2015 | 20:12 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רוז הכתובת זה לא רוקח אלא רופא אא"ג שיבדוק האוזן לברר אם אין דונג שיחד עם האוטידין סתם את האוזן וינקה את האוזן ויברר מצבה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)