רעידות באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/03/2015 | 00:29 | מאת: דוד

שלום אני בן 15 ויש לי רעידות באוזן אם יש קול דק לדוגמה אז ממש רעידות וגם כשיש רעש יש רעידות וזה ממש מציק לי מה לעשות ? עשיתי בדיקות דם לפני חודשיים שלוש והכל תקין הרופא אמר שיש משהו באוזן אבל לא ממש הבנתי או טיפלתי

16/03/2015 | 20:06 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דוד כדאי לבצע בדיקת שמיעה. יש באוזן שרירים זעירים הקשורים לעצמות הזעירות באוזן התיכונה ומושפעים ע"י רעשים . מתח יכול להגביר תופעות של רעידות אלה . אך כמובן אלה השערות בלבד ללא ברור מעמיק יותר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)