הישנות התקף bppv

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/02/2015 | 23:03 | מאת: אחיק

שלום. בן 38.לפני כ 4 חודשים התעוררתי בלילה בעקבות סחרחורת.אובחנתי בביה"ח מאיר עם bppv והופניתי לפיזיוטרפיה וסטבולרית. עברתי טיפול אחד שבעקבותיו אכן חלה הקלה שאפשרה לי לחזור לתפקוד מלא,אך נותרה תחושה של "תחילת סחרחורת" בכל לילה לפני שנרדמתי. אתמול שוב היה התקף לילי של סחרחורת. האם שוב אני נדרש לחזור על הטיפול הקודם? האם ההתקפים צפויים לחזור בתדירות דומה ונגזר עלי לחיות עם התופעה? תודה ושבוע טוב

26/02/2015 | 10:48 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך יש לחזור על הבדיקה ולפי הצורך טיפול נוסף. עליך ללמוד תרגול יום יומי בבית קצר למנוע התקפים חוזרים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)