טנטון פועם

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/02/2015 | 23:19 | מאת: לירון

היי, אני לגמרי מבולבלת,יש לי טינטון פועם באוזן ימין בו נשמע הדופק שלי מזה חצי שנה. רופא אוזניים הפנה אותי לסיטי ובדיקת שמיעה ורופא אחר אמר לי לא לבצע סיטי בשל הקרינה ולבדוק קודם האם כדורים של הורדת לחץ דם עוזרים. לא יודעת מה מסוכן יותר - לא לבצע את הבדיקה או כן. הטינטון מגיע בלילה ואני משתמשת באטמי אוזניים ואז זה לא מפריע.האם אפשר להמשיך לחיות כך ללא בדיקות מפחידות ופולשניות? אשמח לקצת סדר. נ.ב בשבוע האחרון זה בא לילה כן לילה לא לאחר שתקופה זה היה כל לילה קבוע.

06/02/2015 | 14:08 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לירון טנטון פועם שייך לזרימת הדם באיזור הראש והצוואר בד"כ לא ממקור מסוכן. הברור כולל תחילה דופלר של עורקי הצוואר. שזה ס"כ אולטראסאונד לא מזיק. אם תקין מומלץ בצוע MRA שמדגים היטב מערכת עצבים מרכזית וכלי הדם ואין בו הקרינה של הCT. בברכה ד"ר בן דוד

11/02/2015 | 00:39 | מאת: לירון

אשמח לדעת האם אתב מקבל מטופלים, תודה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)