צפצוף חזק באוזן לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/01/2015 | 20:13 | מאת: סטפני

היי, שבוע שעבר עברתי שאיבה באוזן לאחר שהיה לי פקק, אני בת 22 וזה פעם ראשונה שאני סובלת מבעיות באוזניים. לאחר שעשיתי את השאיבה והשתמשתי בטיפות הכאבים באוזניים הפסיקו ונפתח לי האוזן, אבל כבר בערב האוזן חזרה להיות אטומה ומאז אני שומעת צפצוץ חזק באוזן שפשוט מפריע לי לתפקד!! אני לא מסוגלת לצאת מהבית אני כל היום עצבנית ובדיכאון ולא יכולה להתעסק בשום דבר חוץ מהצפצוף הזה.. מחר אני הולכת לעשות עוד שאיבה כי האוזן עדיין סתומה, זה קשור איכשהו לצפצופים האלה? זה יעזור להפסיק אותם? קראתי שזה נקרא טנטון ויש אנשים שפשוט חיים עם זה יש סיכוי שזה ישאר ככה?

28/01/2015 | 08:35 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום סטפני לדעתי יש מקום לבדיקת שמיעה דחופה מעבר לשאיבה נוספת לברר אם אין פגיעה באוזן הפנימית כמקור לטנטון כי אז הטיפול שניתן עוזר ככל שמקדימים . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)